Inloopspreekuur

Rechtswinkel Venlo heeft iedere donderdagavond inloopspreekuur van 18.45 uur tot 20.30 uur. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte. U zult dan zo snel mogelijk geholpen worden door onze medewerkers. Wij willen u vriendelijk verzoeken in de wachtruimte het intakeformulier in te vullen. Wij behandelen in principe geen zaken over de telefoon of via de mail.

Tijdens het spreekuur zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 06-19090764. De rest van de week kunt u onze voicemail inspreken, u zult dan op donderdag teruggebeld worden. Bij spoed kunt u dus het beste ons een mail sturen of ons contactformulier invullen, aangezien wij alleen op donderdag de voicemail kunnen afluisteren.

Als u naar ons inloopspreekuur komt, verzoeken wij u vriendelijk alle relevante documenten mee te nemen die nodig zijn voor de beantwoording van uw vraag (contracten, brieven, mails etc.).

Feestdagen

Houdt u onze website in de gaten in verband met feest – en vakantiedagen. Als deze dagen op een donderdag vallen zal de rechtswinkel namelijk gesloten zijn.