Onze Partners

Partners waar wij mee samen werken

Rechtswinkel Venlo e.o. heeft een aantal samenwerkingsverbanden waar wij trots op zijn.

ROZON
Zo zijn wij aangesloten bij de ROZON (Rechtswinkel Overleg Zuid-Oost Nederland), dat weer aangesloten is bij de Radboud Universiteit. Dit is de overkoepelende organisatie van rechtswinkels uit Zuid-Oost Nederland. Hier kunnen wij lezingen volgen en contacten behouden met andere rechtswinkels zodat onze kennis up-to-date blijft. Tevens organiseert ROZON ook informele activiteiten.

Advocatenkantoren
Natuurlijk hebben wij ook een aantal samenwerkingsverbanden met advocatenkantoren in de regio Venlo. Hiermee pakken wij zaken verder op of verwijzen wij cliënten naartoe door als de zaak een te hoog belang dient, of wanneer procederen onvermijdelijk is. Daar krijgen wij voor terug dat wij bij deze kantoren voor onze eventuele vragen over een zaak altijd terecht kunnen en daarnaast gaan we op kantoorbezoek bij deze kantoren zodat wij over specifieke rechtsgebieden meer uitleg krijgen.

Overige organisaties
Daarnaast is het algehele doel van de rechtswinkel om mensen met een juridische hulpvraag te helpen. In sommige gevallen is het geven van advies of het starten van een procedure niet het geëigende middel om het gewenste resultaat te bereiken. Om meer te sturen op de finaliteit van een (juridisch) kwestie hebben wij dan ook samenwerkingen met een breder palet aan dienstverleners zowel in het juridische dan wel sociale domein van de regio Venlo.

Partner worden?

Partner worden van Rechtswinkel Venlo eo? 
Wij bieden:

  • Uw logo op onze website
  • Doorverwijzingen van clienten
  • Contact met toekomstige juristen en advocaten
  • Een platform om vacatures te plaatsen